ANKARA BAROSU mAV-i´Yİ VAN BAROSU´YLA DA PAYLAŞTI

Ankara Barosu, avukatların duruşma bilgilerini akıllı cep telefonlarından izleyebilmelerini sağlamak amacıyla geliştirdiği ve mobil AVukat - iletişim (mAV-i) adını verdiği duruşma takip sistemini Antalya ve Sakarya barolarının ardından Van Barosu'nun da kullanımına sundu.

Ankara Barosu ve Van Barosu, mAV-i uygulamasının ortak kullanımına ilişkin işbirliği protokolü imzaladı. Protokole Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran ve Van Barosu Başkanı Av. Murat Timur imza koydu.

Ankara Barosu Eğitim Merkezi'nde (ABEM) 29 Eylül 2017 Cuma günü gerçekleştirilen imza töreninde, Ankara Barosu Başkan Yardımcısı Av. Erinç Sağkan, Yönetim Kurulu üyeleri Av. Kemal Koranel ve Av. Birgül Tavşan Kayıran ile Van Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Bayram Baykal da hazır bulundu.

TARİH: 29 Eylül 2017

YER: ABEM