ANKARA BAROSU mAV-i´Yİ BALIKESİR BAROSU´YLA DA PAYLAŞTI

Ankara Barosu, avukatların duruşma bilgilerini akıllı cep telefonlarından izleyebilmelerini sağlamak amacıyla geliştirdiği ve mobil AVukat - iletişim (mAV-i) adını verdiği duruşma takip sistemini Antalya, Sakarya ve Van barolarının ardından Balıkesir Barosu'nun da kullanımına sundu.

Ankara Barosu ve Balıkesir Barosu, mAV-i uygulamasının ortak kullanımına ilişkin işbirliği protokolü imzaladı. Protokole Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran ve Balıkesir Barosu Başkanı Av. Erol Kayabay imza koydu.

Ankara Barosu Eğitim Merkezi'nde (ABEM) 13 Ekim 2017 Cuma günü gerçekleştirilen imza töreninde, Ankara Barosu Yönetim Kurulu üyeleri Av. Ayşe Köseyener, Av. Kemal Koranel, Av. Özgür Ökmen ve Av. Birgül Tavşan Kayıran da hazır bulundu.

TARİH: 13 Ekim 2017

YER: ABEM