ANKARA BAROSU MESLEKTAŞIMIZ AV. HEVAL YILDIZ KARASU’NUN ESKİŞEHİR’DEKİ OFİSİNE YÖNELİK SİLAHLI SALDIRI DAVASININ KARAR DURUŞMASINA KATILDI

Eskişehir Barosu Üyesi Meslektaşımız Av. Heval Yıldız Karasu’nun Eskişehir’deki ofisine yönelik silahlı saldırı davasının Eskişehir 6. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen karar duruşmasına Ankara Barosu adına Ankara Barosu Başkan Yardımcısı Av. Mehmet Eren Turan ve Avukat Hakları Merkezi Genel Sekreteri Av. Recep Karahan katıldı.

İddianame ve mütalaaya ek olarak TCK 114/1-a, TCK 119’dan ek savunma ve mahkûmiyet kararı verilmesi talep edilen duruşmada, sanıklara silahlı suç örgütü kurmak, silahlı tehdit, mala zarar verme, suç delillerini karartma, ruhsatsız silah bulundurma suçlarından ertelemesiz mahkûmiyet kararları verildi.