ANKARA BAROSU TAKIMLARI ANTALYA´DAN 7 KUPAYLA DÖNDÜ

Türkiye Barolar Birliği (TBB) ve Antalya Barosu tarafından düzenlenen TBB Avukat Spor Oyunları - Atatürk Kupası, 20 - 29 Ekim 2017 tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştirildi.

Turnuvada Ankara Barosu takımları beş kategoride birinci, iki kategoride ise üçüncü oldu.

Voleybol kadınlarda Ankara Barosu Kadın Voleybol Takımı, voleybol erkeklerde Ankara Barosu Erkek Voleybol Takımı, basketbol kadınlarda Ankara Barosu Kadın Basketbol Takımı, basketbol erkeklerde Ankara Barosu Erkek Basketbol Takımı, master futbolda Master Ankara 1 Başkent Takımı, tüm rakiplerini yenerek turnuvayı birinci olarak tamamladı.

Genç futbol kategorisinde Ankara Barosu Ottomans Futbol Takımı ile voleybol erkekler kategorisinde Ankara Barosu Ankara Hukuk Takımı turnuva üçüncüsü oldu.

Ankara Barosu'na yedi kupa kazandıran takımları, Ankara Barosu Başkan Yardımcısı Av. Erinç Sağkan, Yönetim Kurulu üyeleri Av. Kemal Koranel, Av. Şırahbil Emri Acer, Av. Özgür Ökmen ve Av. Çağrı Ayhan Şenel yalnız bırakmadı.

TARİH: 20 - 29 Ekim 2017

YER: Antalya