ANKARA BAROSU SOSYAL DAYANIŞMA HATTI VE PLAZMA BİLGİ HAVUZU KURULMUŞTUR

Baromuz Üyelerine pandemi döneminde destek sağlamak amacıyla Ankara Barosu meslektaşlarının yanındadır. Bu doğrultuda;
1- ANKARA BAROSU SOSYAL DAYANIŞMA HATTI 65 YAŞ ÜZERİ MESLEKTAŞLARIMIZIN HİZMETİNE SUNULMUŞTUR
T.C. İçişleri Bakanlığı’nın 01.12.2020 tarihli “Koronavirüs ile Mücadele Kapsamında Sokağa Çıkma Kısıtlamaları - Yeni Kısıtlama ve Tedbirler Genelgeleri” kapsamında, 65 yaş üzeri meslektaşlarımızın şehir içi toplu ulaşım araçlarını kullanmasının kısıtlanması gözetilerek, mesai günlerinde 09:00-17:00 saatleri arasında 05380461271 telefon numarasında hizmet vermek üzere ANKARA BAROSU SOSYAL DAYANIŞMA HATTI kurulmuştur.
 65 yaş üzeri meslektaşlarımızın; duruşmaları, emniyet ve karakoldaki işlemleri için araç tahsis talepleri hakkında bir gün öncesinden 05380461271 numaralı baromuzun Sosyal Dayanışma Hattını arayarak rezervasyon yaptırmaları halinde;
*Baromuzca özel araç tahsis edilerek, meslektaşımızın ikametinden veya ofisinden alınarak, duruşması için adliyelere, diğer hukuki işlemleri için emniyete ve karakollara sevki sağlanacaktır.
*İşi biten meslektaşımızın tekrar arayarak bildirimde bulunması halinde, yoğunluk durumuna göre baro aracının azami bir saat içerisinde meslektaşımızı alarak tekrar ikametine veya ofisine bırakılması sağlanacaktır.

2 - PLAZMA BİLGİ HAVUZUMUZ COVİD19 HASTASI MESLEKTAŞLARIMIZIN, STAJYER AVUKAT MESLEKTAŞLARIMIZIN  VE BİRİNCİ DERECE YAKINLARININ TEDAVİSİNDE KULLANILMAK ÜZERE PLAZMA TEDARİKİNE DEVAM ETMEKTEDİR
Covid19 hastalığını geçiren Meslektaşlarımız, Stajyer Avukat Meslektaşlarımız ve yakınlarından oluşan Plazma Bilgi Havuzu yer almak isteyen, Covid19 teşhisi konulmuş ve tedavisini tamamlamış üyelerimiz ve yakınları “Plazma Bilgi Havuzunda” yer almak istemeleri halinde plazma@ankarabarosu.org.tr mail adresine ad-soyad, kan grubu ve iletişim bilgilerini bildirebilirler.
Meslektaşlarımıza saygı ile duyurulur.