ANKARA BAROSU KADIN BASKETBOL TAKIMI LİG ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

Ankara Büyük Kadınlar Ligi’nde mücadele eden Ankara Barosu Kadın Basketbol Takımı, 2016-2017 sezonunu lig üçüncüsü olarak tamamladı.

Kadın Basketbol Takımı, üçüncülük kupasını 13 Eylül 2017 Çarşamba günü Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran’a takdim etti.

Ankara Barosu Eğitim Merkezi’ndeki (ABEM) kupa takdim törenine, Kadın Basketbol Takımı oyuncuları Av. Hediye Gökçe Baykal, Av. Hande Tüfekçi Toroslu, Av. Zehra Gürbüz Önal, Av. Nihan Koç, Stj. Av. Melike Parlak, Stj. Av. Beril Özeroğlu, Stj. Av. Kübra Kazancı, Stj. Av. Feyzanur Odabaş ve Bahar Başpınar katıldı.

Törende, Ankara Barosu Başkan Yardımcısı Av. Erinç Sağkan ile Yönetim Kurulu üyeleri Av. Ayşe Köseyener, Av. Şırahbil Emre Acer ve Av. Birgül Tavşan Kayıran da hazır bulundu.

TARİH: 13 Eylül 2017

YER: ABEM