ANKARA BAROSU İLE TÜRKİYE PETROLLERİ A. Ş. ARASINDA % 6 ORANINDA İNDİRİMLİ AKARYAKIT ANLAŞMASI YAPILMIŞTIR

Türkiye Petrolleri A. Ş. ile Baromuz arasında yapılan anlaşma uyarınca, baroya kayıtlı avukatlarımızın, stajyer avukatlarımızın, baro çalışanlarının, kamuda yer alan avukatlarımızın ve birinci derece yakınlarının araçlarında, kayıt yaptırarak alacakları TP TTS Card kullanımı sonrası pompa fiyatından % 6 oranında indirim uygulanacaktır. Kayıt işlemlerine ilişkin ayrıntılı bilgi Baromuz WEB sayfasında yer almakta olup, ayrıca isteyen meslektaşlarımız, 03.01.2022 tarihinden itibaren Sıhhiye Adliyesi Baro Kalemi önüne kurulacak stand üzerinden de başvuru yapabilecektir. İndirimli TP TTS Card almak için avukatlık kimlik kartı, araç ruhsat fotokopisi ve Card’ın ulaştırılacağı kargo adresinin bildirimi için iletilecek e-posta, konu kısmında “Ankara Barosu” yazılarak gamze.kutlar@tppb.com.tr veya fatih.yetik@tppd.com.tr  e-posta adreslerine gönderilecektir. TP TTS Card çalışma detayları: 1-) Avukat kimlik kartı sahibi kendi adına olan tüm araçlara kart temin edebilir. Herhangi bir araç sınırı bulunmamaktadır.2-) Her kart bir plaka için geçerlidir, birden fazla araç var ise araç sayısı kadar kart talep edilmesi gerekmektedir.3-) Tüm akaryakıt ürünlerinde kart geçerlidir.  (benzin, dizel)  4-) İndirimin uygulanabilmesi için kartın istasyon görevlisi tarafından okutulması yeterli olacaktır. 5-) Kayıt işlemleri tamamlandıktan sonra güncel pompa fiyatı üzerinden  % 6 oranında indirim uygulanılacaktır. Danışma Hattı : 0 530 069 70 08

ONLINE BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

TP TAŞIT TANIMA MÜŞTERİ SÖZLEŞMESİNİ BURADAN İNDİREBİLİRSİNİZ.

TP TAŞIT TANIMA SİSTEMİ ARAÇ KAYIT FORMUNU BURADAN İNDİREBİLİRSİNİZ.