ANKARA BAROSU HUKUK FAKÜLTELERİ İLE İLETİŞİM VE İŞBİRLİĞİ KURULU´NDAN BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ´NE ZİYARET

Ankara Barosu Hukuk Fakülteleri ile İletişim ve İşbirliği Kurulu Başkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sadi Çaycı'yı, 02.04.2019 tarihinde makamında ziyaret etti. Ziyarette Ankara Barosu Yönetim Kurulu üyesi Av. Burcu Mine Gargın, Hukuk Fakulteleri İletişim ve İşbirliği Kurulu Başkanı Av. Kemal Cihan,  Başkan Vekili Av. Gizem Yıldırım, Başkan Yardımcısı Av. Tuğçe Soydan, Av. Eda Toktay ve Genel Sekreteri Av. Uğur Ulutaş ve HFİİK Başkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi temsilcilerinden Zeki Avcı hazır bulundu. Ziyarette, Ankara Barosu ile Başkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi  işbirliği ile yapılacak ön staj programı başta olmak üzere birlikte yapılması planlanan projeler görüşüldü. Hukuk Fakültesi öğrencileri ile birlikte geliştirilecek çalışmalarla ilgili fikirler dile getirildi.