ANKARA BAROSU GELİNCİK MERKEZİ REHBER AVUKATLARA YÖNELİK MERKEZ İÇİ EĞİTİM YAPILDI

Ankara Barosu Gelincik Merkezi tarafından düzenlenen “Rehber Avukatlara Yönelik Merkez İçi Eğitim” Ankara Adliyesi Konferans Salonun’da 27.11.2021 tarihinde gerçekleştirildi. “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Mağdurla İletişim Teknikleri”, “Adli Yardım İşleyişi”, “Gelincik Merkezi İşleyişi”, “Gelincik Merkezi İlke Kararları”, “SDD Programının Anlatımı”, “6284 Sayılı Kanunun Anlatımı” gibi konuların sunumlarının yapıldığı eğitime konuşmacı olarak Ankara Barosu Gelincik Merkezi Başkanı Av. Aslı Koçak Arıhan ve divan üyelerinden Av. Nazlı Özlem Atmaca, Av. Dilşad Akşahin Ünal, Av. Berrin Yaşin, Av. Seda Bulut, Av. Zeynep Tepegöz,  Av. Hilal Baran Karakaş,  Av. Sevilay Uğurlu katıldı.