ANKARA BAROSU FMR HUKUKU KURULU´NDAN ANKARA FİKRİ VE SİNAİ HAKLAR MAHKEMELERİNİN EMEKLİ HAKİMLERİNE ZİYARET

Ankara Barosu FMR Hukuku Kurulu tarafından Ankara Barosuna kayıtlı olarak avukatlık yapan, Ankara Fikrî ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemelerinin emekli hakimleri; Av. Fethi Merdivan’a, Av. Türkay Alıca’ya ve Av. Serdar Arıkan’a ziyarette bulunulmuştur. Ziyarette, Ankara Barosu FMR Kurulu Başkanı Av. Koray Bukut Başkan Yardımcıları Av. Melis Abacıoğlu Viskuşenko, Av. Servet Batuhan Bilgin ve Av. Osman Umut Karaca hazır bulundu. Yapılan görüşmelerde Ankara Barosu FMR Hukuku Kurulu’nun faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulunulmuş, Ankara Fikrî ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemelerinin emekli hakimlerine FMR Kuruluna üye olmaları yönünde teklif sunulmuş ve yapılması planlanan etkinlikler için davette bulunulmuştur.