ANKARA BAROSU CEREN DAMAR ŞENEL HATIRA ORMANI’NIN AÇILIŞI YAPILDI

Ankara Barosu tarafından 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında, ruhsat alan her bir meslektaşımız adına diktiğimiz fidanlardan oluşan ve katledilen Hocamız Ceren Damar Şenel’e adadığımız “Ankara Barosu Ceren Damar Şenel Hatıra Ormanı”nın açılışı yapıldı.

Pandemi koşullarına dikkat edilerek yapılan açılışa, Ankara Barosu adına Ankara Barosu Başkanı Av. R. Erinç Sağkan, Genel Sekreteri Av. Kemal Koranel, Saymanı Av. Hava Orhon ile yönetim Kurulu Üyelerinden Av. Özgen Hindistan, Av. Zafer Doğan Bilgin, Av. Burcu Mine Gargın, Av. Cem Aksu, Baromuzun kurul ve merkez üyeleri ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş, Çankaya Hukuk Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Feriha Bilge Tanrıbilir, Ceren Damar Şenel’in ailesi ve çok sayıda meslektaşımız katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Ankara Barosu adına Ankara Barosu Başkanı Av. R. Erinç Sağkan, Ceren Damar Şenel’in babası Mustafa Damar, Çankaya Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Feriha Bilge Tanrıbilir, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş  konuşmalarını gerçekleştirdi.

Açılış töreninin devamında, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ceren Damar Şenel’in babası Mustafa Damar, Çankaya Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Feriha Bilge Tanrıbilir, Ankara Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Sayın Hasan Muhammed Gültaş, ANFA Genel Müdürü Sayın Yıldırım Özer ile Ankara Barosu üyelerinden Av. Deniz Aksoy ve Av. Battal Özgür plaketlerini, Ankara Barosu Başkanı Av. R. Erinç Sağkan’ın elinden aldılar.

Açılış, fidan dikiminin ardından son buldu.

Dikilen fidanlarla birlikte umutlu yarınlara kök salmak dileğiyle...

ANKARA BAROSU