ANKARA BAROSU BASKETBOL TAKIMI SERİYE DEVAM EDİYOR

Türkiye Basketbol Federasyonu Ankara Büyük Erkekler Ligi ( ABEL ) 2. Tur Grup maçları tüm hızı ve çekişmesi ile devam ediyor. 42 takımın mücadele ettiği ligde ilk tur grup maçları sonrasında son 16'ya kalmayı başaran Basketbol Erkek Takımımız ilk 3 maçını kazanarak grupta liderlik koltuğuna oturdu.

15 Nisan Cumartesi günü Ali Özdemir Spor Salonunda son şampiyon Vamos'u 57-56 lık skorla mağlup eden takımımız, 20 Nisan Perşembe günü Ali Özdemir Spor Salonun da Gençlik Gücü Spor Kulübünü 69 -54 ve 30 Nisan Pazar Günü MEB Spor Salonunda yapılan mücadele de Altınel Spor Kulübünü 81 - 44 lük skorla mağlup ederek Baromuzu gururlandırmaya devam ediyor. Grubun 4. Maçı 14 Mayıs Günü Ali Özdemir Spor Salonunda Hitit Spor Kulübü ile yapılacaktır.