ANKARA BAROSU BAŞKANI HUKUKTA KARİYER GÜNLERİ’NE KONUK OLDU

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (ETÜ) Hukuk Topluluğu tarafından düzenlenen Hukukta Kariyer Günleri ’17 etkinliği, 10 Şubat 2017 Cuma günü yapıldı.

TOBB ETÜ Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen etkinliğe, Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran, Prof. Dr. Erden Kuntalp, Danıştay Üyesi K. Gülcan Kaya, Av. Dr. Güzin Pekgüçlü, Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekili C. Güven Kara, Av. Dr. Ender Özeke, Yrd. Doç. Dr. Hüseyin C. Aksoy, Yrd. Doç. Dr. İbrahim N. Bayar, Av. Tuncay Songör ve Dr. Yusuf Z. Sönmez konuşmacı olarak katıldı.

Av. Hakan Canduran, hukuk fakültesi öğrencilerine avukatlık mesleğini anlattı ve Ankara Barosu’nun staj ve ön staj programları hakkında bilgi verdi.

TARİH: 10 Şubat 2017

YER: TOBB ETÜ Sosyal Tesisleri