ANKARA BAROSU 6. GENÇ AVUKATLAR KURULTAYI´NDA

Türkiye Barolar Birliği’nin öncülüğünde düzenlenen 6. Genç Avukatlar Kurultayı, 18 - 19 Kasım 2017 tarihlerinde Mardin’de toplandı.

Mardin Barosu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen Kurultay’a, 65 ilden 450 avukat katıldı. Kurultay’da Ankara Barosu’nu, Genç Avukatlar Kurulu Başkanı Av. Onur Turan, Başkan Yardımcısı Av. Selin Sarıtaş, Yazmanı Av. Seren Karaail ve Üyesi Av. Erdim Şahinkaya temsil etti.

Kurultay’a, Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran, Saymanı Av. Evrim Dost ile Yönetim Kurulu üyeleri Av. Hamit Baykara, Av. Birgül Tavşan Kayıran ve Av. Çağrı Ayhan Şenel de katıldı.

Genç avukatların yaşadıkları sorunların tartışıldığı Kurultay’da sekiz ayrı çalışma masası oluşturuldu. Çalışma masaları, genç avukatların sorunlarına ilişkin çözüm önerilerini Kurultay’a katılanlara sundu. Çözüm önerilerinin değerlendirileceği izleme komitesi oluşturularak Kurultay faaliyetlerine son verildi.

TARİH: 18 – 19 Kasım 2017

YER: Mardin