ANKARA BAROSU, METİN LOKUMCU´NUN ÖLÜMÜNE İLİŞKİN GÖRÜLEN DAVANIN 2. DURUŞMASINA KATILDI

31 Mayıs 2011'de Artvin Hopa'da, güvenlik güçlerinin kullandığı yoğun biber gazı nedeniyle hayatını kaybeden emekli öğretmen Metin Lokumcu’nun ölümüne ilişkin davanın 2. duruşması 6 Ocak 2022 tarihinde Trabzon 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü.

Duruşmaya, Ankara Barosu Başkanı Av. Kemal Koranel, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. R. Erinç Sağkan, Başkan Yardımcısı ve Trabzon Barosu Başkanı Av. Sibel Suiçmez, İzmir Barosu Başkanı Av. Özkan Yücel, Artvin Barosu Başkanı Av. Ayla Varan, Giresun Barosu Başkanı Av. Soner Karademir, Samsun Barosu Başkanı Av. Pınar Gürsel Yıldıran ve çok sayıda barodan temsilci ile birçok meslektaşımız, milletvekilleri ve STK temsilcileri katıldı.