ANKARA BAROSU’NDA KUPA HEYECANI

Bu yıl Avrupa Spor Başkenti seçilen Fransa'nın Marsilya kenti ve Marsilya Barosu tarafından düzenlenen Marsilya Barosu Avrupa Spor Şampiyonası’nda (Marseille Capitale Europeenne du Sport 17-19 Mars 2017) ikinci olan Ankara Barosu Basketbol Erkek ve Basketbol Kadın Takımı, ikincilik kupasını Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran’a takdim etti.

Ankara Barosu Eğitim Merkezi’nde (ABEM) 12 Nisan 2017 Çarşamba günü gerçekleşen kupa takdimine, Basketbol Erkek Takımı Kaptanı Av. Korhan Merki, oyuncuları Av. Hakan Bilgehan ve Barış Kaplan ile Kadın Basketbol Takımı Kaptanı Av. Hediye Gökçe Baykal ve oyuncusu Stj. Av. Beril Özeroğlu katıldı.

Ziyarette Ankara Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Birgül Tavşan Kayıran da hazır bulundu.

TARİH: 12 Nisan 2017
YER: ABEM