ANKARA BAROSU’NDAN TÜRK PATENT VE MARKA KURUMU’NA ZİYARET

Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran ve Ankara Barosu Avukatlık ve Staj Akademisi (AVSA) Başkanı Av. Samiye Eyuboğlu, Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Prof. Dr. Habip Asan’ı, 2 Şubat 2017 Perşembe günü makamında ziyaret etti.

Görüşmede, Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Asan, Fikri Mülkiyet Akademisi kurulmasına yönelik çalışmalar hakkında detaylı bilgi verdi.

Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran ise Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı’nı AVSA hakkında bilgilendirdi.

Görüşmede, Ankara Barosu ile Türk Patent ve Marka Kurumu arasında ikili işbirliği protokolü imzalanması konusunda mutabakata varıldı.

Ayrıca Sınai Mülkiyet Kanunu’nun tanıtımına yönelik müşterek çalışmalar yürütülmesine karar verildi.

TARİH: 2 Şubat 2017
YER: Türk Patent ve Marka Kurumu