ANKARA BAROSU’NDAN SGK 1. HUKUK MÜŞAVİRİ’NE ZİYARET

Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) 1. Hukuk Müşaviri İbrahim Gül’ü, 6 Şubat 2017 Pazartesi günü makamında ziyaret etti.

Ziyarette Av. Hakan Canduran’a, Ankara Barosu Genel Sekreteri Av. Aşkın Demir ve Ankara Barosu’na kayıtlı Av. Deniz Aksoy eşlik etti.

Av. Hakan Canduran, İbrahim Gül’e, SGK 1. Hukuk Müşavirliği’ne atanması dolayısıyla Ankara Barosu adına hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyarette, kamu avukatlarının yaşadığı sorunların çözümü için Ankara Barosu ve SGK arasında ortak çalışma yürütülmesi kararlaştırıldı. Ayrıca Ankara Barosu’na kayıtlı avukatların sosyal güvenlikle ilgili yaşadıkları sorunlara çözüm bulabilmek için ortak bir kurul oluşturulmasına karar verildi.

TARİH: 6 Şubat 2017
YER: SGK