ANKARA BAROSU’NDAN İZMİR BAROSU’NA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran, İzmir Adalet Sarayı’na yönelik terörist saldırının ardından İzmir’e giderek İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan’a geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran ve Yönetim Kurulu üyeleri Av. Hamit Baykara, Av. Kemal Koranel ve Av. Özgür Ökmen, 6 Ocak 2017 Cuma günü İzmir’e giderek İzmir Barosu’nu ziyaret ettiler.

Av. Hakan Canduran ve Yönetim Kurulu üyeleri, Av. Aydın Özcan’dan saldırıda yaralanan avukatların sağlık durumlarıyla ilgili bilgi aldılar. Av. Aydın Özcan, yaralı avukatlardan sadece birinin ameliyat edildiğini; ameliyatı başarılı geçen meslektaşlarının hayati tehlikesinin bulunmadığını aktardı. Av. Aydın Özcan, yaralı diğer avukatların tedavilerinin ayakta yapılarak taburcu edildiği bilgisini verdi.

Av. Hakan Canduran ise Ankara Barosu adına saldırıda şehit olanlar için başsağlığı; yaralılar için de acil şifa dileklerini iletti.

Artan terör olaylarına karşı birlik ve beraberlik mesajları verilen görüşmede, Ankara ve İzmir baroları olarak teröre karşı ortak ve kararlı tutum sergileme konusunda görüş birliğine varıldı.

Saldırıda yaralanan meslektaşlarını hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Av. Hakan Canduran ve Yönetim Kurulu üyeleri, İzmir Cumhuriyet Başsavcısı ve İzmir Emniyet Müdürü’ne de taziye ziyareti gerçekleştirecekler.

TARİH: 6 Ocak 2017

YER: İzmir Barosu