ANKARA BAROSU’NDAN GÖLBAŞI CUMHURİYET BAŞSAVCISI’NA ZİYARET

Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran, Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcısı Ali Çalık’ı, 8 Mayıs 2017 Pazartesi günü makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Ankara Barosu’nun Türkiye Barolar Birliği Delegesi Av. Özgür Sağlam ve Gölbaşı Temsilcisi Av. Saadet Ayan da hazır bulundu.

Ziyarette Av. Hakan Canduran, yeniden düzenlenen Gölbaşı Adliyesi otoparkında avukatlara yer ayrılmaması nedeniyle meslektaşlarının sorun yaşadığını belirterek Ali Çalık’tan bu sorunun çözümü için yardım istedi.

Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcısı Ali Çalık, adliye otoparkında güvenlik gerekçesiyle yapılan yeni düzenlemenin Gölbaşı İlçe Güvenlik Kurulu’nun kararı olduğunu; otoparkta avukatlara da yer ayrılması için Gölbaşı Kaymakamı ile görüşeceğini söyledi.

TARİH: 8 Mayıs 2017

YER: Gölbaşı Adliyesi