ANKARA BAROSU’NDAN ANLAMLI KERMES

Ankara Barosu Staj Kurulu Kültür Sanat Alt Kurulu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Grubu, kütüphanesi bulunmayan Kalecik Çandır Köyü İlköğretim Okulu’nu kütüphaneye kavuşturmak için Bir Kitap da Sen Bağışla Kampanyası başlattı.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Grubu, kampanya kapsamında 15 – 18 Mayıs 2017 tarihleri arasında bir de kermes düzenledi.

Ankara Barosu Eğitim Merkezi’nde (ABEM) gerçekleştirilen kermese, Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran, Başkan Yardımcısı Av. Erinç Sağkan, Saymanı Av. Evrim Dost, Yönetim Kurulu üyeleri Av. Kemal Koranel, Av. Birgül Tavşan Kayıran ve Av. Çağrı Ayhan Şenel de katıldı.

Kampanyada toplanan ve kermesten elde edilecek gelirle alınacak kitaplarla Kalecik Çandır Köyü İlköğretim Okulu’nda bir kütüphane oluşturulacak.

TARİH: 18 Mayıs 2017
YER: ABEM