ANKARA BAROSU´NDAN İCRA VE İFLAS HİZMETLERİ DAİRE BAŞKANI´NA ZİYARET

Ankara Barosu Başkan Yardımcısı Av. Erinç Sağkan ve Yönetim Kurulu üyeleri Av. Kemal Koranel ve Av. Özgür Ökmen, avukat ve avukat katiplerinin icra dairelerinde yaşadıkları sorunların artması üzerine Adalet Bakanlığı İcra ve İflas Hizmetleri Daire Başkanı Hakim Alim Polat’ı 22 Kasım 2017 Çarşamba günü makamında ziyaret etti.

Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran, Başkan Yardımcısı Av. Erinç Sağkan, Yönetim Kurulu üyeleri Av. Kemal Koranel ve Av. Özgür Ökmen ile İcra Hukuku Kurulu Başkanı Av. Savaş Taşdan, Av. Murat Can ve Av. Osman Gökmen ile birlikte 17 Kasım 2017 Cuma günü icra dairelerinden sorumlu Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Cengiz Öner’i ziyaret etmiş; avukat ve avukat katiplerinin icra dairelerinde yaşadıkların sorunların çözümü için destek istemişti.

İcra dairelerinde yaşanan sorunların atması üzerine gerçekleştirilen ikinci ziyarette Ankara Barosu Heyeti, İcra ve İflas Hizmetleri Daire Başkanlığı’na yeni atanan Hakim Alim Polat’la görüştü.

Ankara Barosu Heyeti, avukat ve avukat katiplerinin icra dairelerinde yaşadıkları sorunları Hakim Alim Polat’a ayrıntılarıyla anlattı ve çözüm önerilerini iletti. Ankara Barosu Heyeti, icralarda yaşanan geçiş sürecinde avukat ve avukat katiplerinin yaşadığı sıkıntıların en aza indirilmesi için gereken önlemlerin alınmasını talep etti.

Ankara Barosu Başkanlığı, icra dairelerinde yaşanan sorunları ve çözüm önerilerini tartışmak üzere 27 Kasım 2017 Pazartesi günü Ankara Barosu Eğitim Merkezi’nde (ABEM) bir ortak akıl toplantısı düzenleyecek.

TARİH: 22 Kasım 2017

YER: Adalet Bakanlığı