ANKARA BAROSU´NDAN İCRALARDAN SORUMLU ADALET BAKANLIĞI MÜSTEŞAR YARDIMCISI´NA ZİYARET

Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran, Başkan Yardımcısı Av. Erinç Sağkan, Yönetim Kurulu üyeleri Av. Kemal Koranel ve Av. Özgür Ökmen ile İcra Hukuku Kurulu Başkanı Av. Savaş Taşdan, Av. Murat Can ve Av. Osman Gökmen ile birlikte icra dairelerinden sorumlu Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Cengiz Öner'i 17 Kasım 2017 Cuma günü makamında ziyaret etti.

İcra dairelerinin bağlı olduğu Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürü Ahmet Kar'ın da hazır bulunduğu ziyarette, avukat ve avukat katiplerinin icra dairelerinde içeri alınmaması konusu görüşüldü.

Ankara Barosu Heyeti, bu durumun avukatlar açısından yarattığı sorunları Müsteşar Yardımcısı ve Personel Genel Müdürü'ne ayrıntılarıyla anlattı.

Müsteşar Yardımcısı Öner ve Genel Müdür Kar, bu soruna çözüm bulmaya çalışacaklarını ifade etti. Ziyarette, görüşmelerin karşılıklı sürdürülmesi konusunda mutabık kalındı.

TARİH: 17 Kasım 2017

YER: Adalet Bakanlığı