ANKARA BAROSU´NDAN ADALET BAKANLIĞI İCRA VE İFLAS HİZMETLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI´NA ZİYARET

Ankara Barosu Başkan Yardımcısı Av. Erinç Sağkan ve İcra Hukuku Kurulu Başkanı Av. Savaş Taştan, Adalet Bakanlığı İcra ve İflas Hizmetleri Daire Başkanlığı Genel Müdürü Ahmet Kar’ı 16 Ekim 2017 Pazartesi günü makamında ziyaret etti.

Ziyarette, İcra Hukuku Kurulu Başkan Yardımcısı Av. Murat Can, Kurul üyeleri Av. Betül Çetin ve Av. Fatih Onur Şirin ile Av. Neslihan Ceylan ve Av. Osman Gökmen de hazır bulundu.

Ankara Barosu Heyeti, Genel Müdür Ahmet Kar’a, avukatların icra ve iflas dairelerinde yaşadıkları sorunları ve Baro’nun çözüm önerilerini aktardı. Ziyarette, sorunlara ilişkin olarak önerilen çözüm yöntemlerinden bazılarının uygulanmasına ve bir ay sonra değerlendirme toplantısı yapılmasına karar verildi.

TARİH: 16 Ekim 2017

YER: Adalet Bakanlığı