ANKARA ANTALYA ADANA VE AYDIN BARO BAŞKALARINDAN ANAYASA MAHKEMESİ BAŞKANI`NA ZİYARET

Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran, Antalya Barosu Başkanı Av. Polat Balkan, Adana Barosu Başkanı Av. Veli Küçük ve Aydın Barosu Başkanı Av. Gökhan Bozkurt'la birlikte karşı taraf vekalet ücretine ilişkin iptal başvurusunu görüşmeye hazırlanan Anayasa Mahkemesi'nin Başkanı Zühtü Arslan'ı 15 Eylül 2017 Cuma günü makamında ziyaret etti.

Ziyarette Av. Hakan Canduran ve diğer baro başkanları, Prof. Dr. Zühtü Arslan'a, avukatların yasal hakkı olan karşı taraf vekalet ücretiyle ilgili Anayasa Mahkemesi'nin gündeminde bulunan iptal başvurusuna ilişkin meslektaşlarının ve baroların hassasiyetlerini ve taleplerini aktardılar.

Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, baro başkanlarının dile getirdiği hassasiyetleri ve talepleri dikkatle dinledi.

TARİH: 15 Eylül 2017

YER: Anayasa Mahkemesi