ALTINDAĞ ANKARA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ’NDEN ANKARA BAROSU’NA ZİYARET

Altındağ Ankara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Delibaş ve Adalet Alanı Şefi Tülay Birinci, Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran’ı 26 Mayıs 2017 Cuma günü makamında ziyaret etti.

Okul müdürü Ömer Delibaş, Av. Hakan Canduran’a Ankara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve okulda eğitim verilen adalet alanı ile ilgili bilgi verdi.

Ziyarette, öğrencilerin beceri eğitimi, mezun olan öğrencilerin istihdamı, alan öğretmenlerine eğitim desteği verilmesi, alan tanıtım çalışmaları ve kariyer günleri konularında işbirliği yapılması görüşüldü.

Av. Hakan Canduran, Ankara Barosu olarak eğitime büyük önem verdiklerini belirtti. Avukatların duruşma programlarını takip eden; evrakların düzenlenmesini, takibini ve dosyalanmasını sağlayan; müvekkil ile avukat arasında görüşmelerin planlanmasını koordine eden; avukatların yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilen hukuk bilgisi ve deneyimi olan katip ve takip elemanı gibi yardımcı elemanlara büyük ihtiyaç duyulduğunu kaydeden Canduran, hukuk alanında bu özelliklere sahip elemanlara ulaşmada sıkıntı olduğunu ifade etti.

Hakan Canduran, Ankara Barosu ile yapılacak işbirliği çerçevesinde hukuk alanında istihdam edilecek yardımcı elemanlar ile hukuk büroları arasında iletişimin sağlanması için gerekli desteği vereceklerini belirtti.

TARİH: 26 Mayıs 2017
YER: ABEM