30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINIZI BAĞIMSIZLIĞIMIZIN VE BİRLİĞİMİZİN GÜCÜNE OLAN İNANÇLA KUTLUYORUZ!

"Vatan mutlaka selamet bulacaktır, millet mutlaka mutlu olacaktır. Çünkü kendi selametini, kendi saadetini memleketin ve milletin saadet ve selameti için feda edebilen vatan evlatları çoktur." (Mustafa Kemal Atatürk)

Tarih, 30 Ağustos 1922, bağımsızlığın ışıltılı ve güzel günlerinin umuduyla, canlarını hiç düşünmeden korkusuzca vatan ve özgürlük için veren kahramanlar, bir milleti sömürme arzusunda olan sömürücü güçlerin işgalci heveslerini kursaklarında bırakmış, onlara tarihlerinde görmediği bir yenilgiyi yaşatmıştı.

Bir millet uyanmış, vatan selametini bulmuş, dünyaya ve tarihe zaferle haykırmıştı.

Mazlum bir halk her türlü yokluğa rağmen kendi saadetinden önce Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün başkumandanlığında ve liderliğinde ülkesi için destan yazmıştı.

Bu büyük ve onurlu zaferle, Türk Millet'i; iradesi, kararlılığı, azmi ve kahramanlığıyla zafer ve bağımsızlık destanı yazarak ve yurdumuzun coğrafi, siyasi ve kültürel bütünlüğünün ve bağımsızlığının onurlu  savunucuları olarak mazlum halklara da yol gösterici olmuştur.

Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin 96’ıncı yıldönümünde başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Kurtuluş Savaşı'nın kahramanlarını saygı, şükran ve minnetle anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı coşkuyla kutluyoruz.

Bize binbir zorluklar ve özveri ile emanet edilen, ülkemizin bütünlüğü ve selameti için, hukukun üstünlüğünü ve demokratik değerleri, kardeşliğimiz ve birliğimiz adına savunmaya devam edeceğimizin sözünü yüce Türk Milleti’nin huzurunda veriyoruz.