3. ULUSAL YENİ MEDYA ÇALIŞMALARI KONGRESİ YAPILDI

Ankara Barosu’nun katkısıyla Alternatif Bilişim Derneği tarafından düzenlenen Hak Odaklı Yeni Medya temalı 3. Ulusal Yeni Medya Çalışmaları Kongresi, 9 - 10 Mart 2017 tarihlerinde Cermodern’de gerçekleştirildi.

Ankara Barosu Yönetimi, kongrenin katılımcılarıyla 9 Mart 2017 Perşembe günü akşam yemeğinde biraraya geldi. Ankara Barosu Eğitim Merkezi’nde (ABEM) gerçekleştirilen yemekte Ankara Barosu’nu, Sayman Av. Evrim Dost ve Yönetim Kurulu Üyesi Av. Çağrı Ayhan Şenel temsil etti.

Kongrenin 10 Mart 2017 Cuma günü gerçekleştirilen Bilişim Hukuku başlıklı oturumunu, Ankara Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Çağrı Ayhan Şenel yönetti. Ankara Barosu’ndan Av. Faruk Çayır da aynı oturuma konuşmacı olarak katıldı.

TARİH: 9 – 10 Mart 2017
YER: Cermodern - ABEM