2019-2021 DÖNEMİ ANKARA BAROSU STAJ KURULUNDA DANIŞMAN OLARAK GÖREV YAPAN MESLEKTAŞLARIMIZA, EĞİTMENLERİMİZE VE 2020-2021 DÖNEMİNDE GÖREV YAPAN ANKARA BAROSU STAJ KURULU DİVANIMIZA PLAKET TÖRENİ DÜZENLENDİ

2019-2021 dönemi Ankara Barosu Staj Kurulu'nda danışman olarak görev yapan meslektaşlarımıza, eğitim veren eğitmenlerimize ve 2020-2021 döneminde görev yapan Ankara Barosu Staj Kurulu Divanımıza 25 Aralık Cumartesi günü plaket töreni düzenlendi.

Ankara Barosu Başkanı Av. Kemal Koranel tarafından Ankara Barosu Staj Kurulu'nda danışman olarak görev yapan meslektaşlarımıza, eğitmenlerimize ve divanımıza plaket takdim edilen törene, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. R. Erinç Sağkan, Ankara Barosu Başkan Yardımcısı Av. Mehmet Eren Turan, Yönetim Kurulu üyelerinden Av. Mihriban Şentürk, Av. Zekiye Avcı, Av. Oğuz Atasoy, Av. İnanç Görür ve Av. Emrah Acar katılım gösterdi.

Ankara Barosu Staj Kurulu'nda danışman olarak görev yapan meslektaşlarımız, eğitmenlerimiz ve divan üyelerimize teşekkürlerimizi sunarız.