2. İŞÇİLİK ALACAKLARI HESAP BİLİRKİŞİLİĞİ EĞİTİMİ BAŞLADI

Ankara Barosu Avukatlık ve Staj Akademisi (AVSA) tarafından düzenlenen 2. İşçilik Alacakları Hesap Bilirkişiliği Eğitimi Sertifika Programı, 20 Şubat 2017 Pazartesi günü Raymar Hotel’de başladı.

Sertifika programının açış konuşmasını Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran yaptı. Açılışta, AVSA Başkanı Av. Samiye Eyuboğlu da hazır bulundu.

30 avukatın katıldığı eğitim programı, 2 Mart 2017 tarihinde sona erecek. Danışmanlığını Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Levent Akın’ın üstlendiği programda, Yargıtay Onursal Üyesi Nesrin Uygur Yeşil, Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Muhittin Astarlı, Avukat - Bilirkişi Oral Özbaş ve Avukat - Bilirkişi Perihan Evren Aksoy eğitmen olarak görev alıyor.

TARİH: 20 Şubat 2017

YER: Raymar Hotel