“HAYALİMDEKİ 23 NİSAN” TEMALI ETKİNLİK

Kıymetli Çocuklarımız ve Meslektaşlarımız; Ankara Barosu Çocuk Hakları Merkezi olarak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yıldönümünde, mevcut sağlık önlemleri nedeniyle kutlama yapamayan çocuklarımızın hayallerindeki 23 Nisan’ı evde sizlerle birlikte bizlere anlatmalarını istedik. Onlara borçlu olduğumuz bu yılki bayramlarını nasıl hayal ettiklerine dair resim, yazı ya da her türlü kompozisyonu bir araya getirerek fiziken yan yana gelemeyen çocuklarımızın hayallerini kavuşturalım.  Çocuklarınızla birlikte “Hayalimdeki 23 Nisan” temalı serbest teknikle hazırlayacağınız eserlerinizin fotoğraflarını, çocuğunuzun ad soyad, yaş ve mesajı ile  birlikte Çocuk Hakları Merkezimizin @ankbarochm instagram hesabına DM olarak veya  av.hilalcelik@gmail.com mail adresine iletmenizi bekliyoruz.Etkinliğimiz tüm çocuklarımızın katılımına açıktır. Son gönderi tarihi  22.04.2020   Saat 18:00 ‘ a kadar. Lütfen etkinlik için göndereceğiniz fotoğraflarda eser sahibi çocukların görünmemesine dikkat ediniz.