´´CUMHURİYET KADINI´´ AÇIK OTURUMU YAPILDI

Ankara Barosu Kadın Hakları Merkezi tarafından 5 Aralık Türkiye’de kadınlara seçme ve seçilme hakkının tanınmasının 84. yıldönümü vesilesiyle düzenlenen “Cumhuriyet Kadını” konulu açık oturum, 7 Aralık 2018 Cuma günü, Ankara Barosu Eğitim Merkezi’nde gerçekleşti.

Moderatörlüğünü Ankara Barosu Kadın Hakları Merkezi Başkanı Av. İdil Yalçıner Şimşek’in yaptığı açık oturumun açılış konuşmasını Ankara Barosu Başkanı Av. R. Erinç Sağkan yaptı.

Açık oturuma, Atatürkçü Düşünce Derneği Önceki Başkanı Tansel Çölaşan, Başkent Üniversitesi Ord. Prof. Enver Ziya Karal Tarih Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Seçil Karal Akgün, İstanbul Üniversitesi - Cerrahpaşa Öğretim Üyesi Dr. Özge İzdeş ve Tiyatro oyuncusu ve yönetmeni Cantuğ Turay konuşmacı olarak katıldı.